Zahradní nábytek 2011 | Soutěže | Bydlet v panelu

Hlavní strana » Soutěže » Článek

Zahradní nábytek 2011

23. 1. 2011
Soutěž byla ukončena.

Cílem výstavy ZAHRADNÍ NÁBYTEK 2011 je představit vývoj a trendy, nové materiály, a to nejen zahradního nábytku, ale také dekorací a všech doplňků moderní zahrady. Chcete mít něco exkluzivního, něco co nemá každý a přitom investovat na dlouhou dobu? Pak si pořiďte zahradní nábytek z materiálu, který odolá všem nástrahám počasí a se zahradou se sžije, jakoby tam odjakživa patřil.

Zveme vás na 2. výstavu zahradního nábytku, doplňků a dekorací, která proběhne od 24. – 26. 2. 2011 na Výstavišti Praha – Holešovice. Čekají na vás nové trendy, materiály nejenom v zahradním nábytku, ale také v zahradních dekoracích…
Druhý ročník výstavy zahradního nábytku, doplňků a dekorací ZAHRADNÍ NÁBYTEK 2011, proběhne v souběhu moderních stavebních veletrhů, kterými jsou:

DŘEVOSTAVBY 2011 – veletrh dřevěných staveb, konstrukcí a materiálů

MODERNÍ VYTÁPĚNÍ 2011 – veletrh moderního vytápění a úspor energií

AQUASET 2011 – veletrh bazénů, saun, koupelen, sanitární techniky a úpravy vody

FLOOR EXPO 2011 – veletrh podlah a podlahových krytin

KRBY A KAMNA 2011 – odborný veletrh krbů, kamen a designového vytápění

WINDOOR EXPO 2011 – veletrh oken, dveří, stínění a příslušenství

Souběh specializovaných stavebních veletrhů vám nabídne ucelený pohled na moderní bydlení. Posledního ročníku se zúčastnilo 558 vystavovatelů z 10 zemí Evropy a počet návštěvníků přesáhl 50 600. Tento souběh stavebních veletrhů se bude konat v termínu od 24. – 26. 2. 2011 na Výstavišti Praha – Holešovice se zdůrazněnou tématikou úspory energií a moderního stavebního stylu. Na své si zde určitě přijdou návštěvníci z řad odborníků i laiků.

Vystavovatelé budou mít navíc řadu kontraktačních příležitostí a v přímé konfrontaci s konkurencí si budou moci ověřit, jak drží krok se světovými trendy.

Více informací spolu kontaktními údaji naleznete na webových stránkách

www.zahradnina­bytek.mobi.

Soutěžte s námi!

Výstava zahradního nábytku, doplňků a dekorací, ZAHRADNÍ NÁBYTEK 2011, se koná: a) v Letňanech b) výstaviště Praha-Holešovice c) BVV – Brno

Deset autorů správné odpovědi, zaslané na adresu soutez@trendyby­dleni.cz s označením ZAHRADNÍ NÁBYTEK, získává dvě vstupenky na veletrh. Uzávěrka soutěže je 10.2.






publikováno: 23. 1. 2011, v rubrice Soutěže
Štítky: zahrada

Nejčtenější články v rubrice Soutěže:

Další články v rubrice Soutěže:


Design by Lukáš Svoboda, Code by Karel Koliš
(c) Bydlet v panelu 2007